Social Media Beheer

Maak meer tijd vrij voor andere zaken binnen jouw business

Social media berichten geplaatst

Tevreden social partners

Nieuwe volgers verkregen

Bereik duizenden potentiële klanten

Door wekelijkse consistent berichten te plaatsen die niet alleen gezien worden, maar ook waarmee interactie wordt genomen.  

Je eigen Social Media Manager

Die zich verdiept in jouw bedrijf, product en/of producten om van daaruit de beste berichten te plaatsen. 

Het kost je zelf bijna geen tijd meer

Weg zijn die avonduren die je eerder besteed hebt aan het bedenken van Social Media berichten,. 

Content wordt volledig voor je verzorgd

In overleg met jou bedenken wij de teksten, afbeeldingen, designs en onderwerpen. Hierdoor hoef jij hier helemaal niet meer overna te denken. 

KIes het pakket wat bij jou past

Zakerij werkt met verschillende pakketten die perfect aansluiten op wat jij nodig hebt. Vraag deze op voor meer informatie 

Kom op verschillende kanalen te staan

Is jouw product of dienst beter geschikt voor Pinterest? Dan plaatsen we de content op dit kanaal en laten andere achterwege. Zo weet je zeker dat er alleen energie gestopt wordt in wat werkt.

Ook in combinatie met professionele fotografie

Foto’s zeggen meer dan duizend woorden. Dat is ook zeker waar op social media. Wij kunnen daarom eens per afgesproken tijd bij jouw langskomen voor de beste foto’s. 

Laat een social video maken

In samenwerking met één van onze partners bieden wij social video’s aan om jouw product of dienst nog beter aan te presenteren. Video doet het nu eenmaal beter op social media dan afbeeldingen. 

Maandelijkse rapportages

Krijg eens per maand een rapportage van de belangrijkste cijfers. Hierdoor krijg jij inzicht in alle data die te maken hebben met jouw organisatie. 

Benut de volle kracht van Social Media.

Het consistent plaatsen van social media berichten blijft lastig in een drukke onderneming. Om nog maar te zwijgen over het soort content én de tekst. Wij van Zakerij nemen de volledige beheer uit handen en verzorgen wekelijks nieuwe, frisse berichten die aansluiten op jouw doelgroep.

Het beheren van één of meerdere social media kanalen binnen een organisatie is niet altijd even makkelijk. Vaak is hier nét de tijd niet voor of wordt hier te makkelijk mee omgegaan. Wij hebben gemerkt dat de juiste social media strategie, wonderen kan doen voor elke business. Dus ook voor die van jou. Wij hebben ondertussen tientallen organisaties geholpen en zijn dit ondertussen ook blijven doen voor hen.

Social Media carroussel

De beste strategie voor jouw doelgroep.

Onze samenwerking gaat beginnen met een strategie-meeting, waarin we zoveel mogelijk informatie proberen te vergaren om een Social Media strategie te formuleren die het beste past bij jouw doelgroep. Dit wordt de leidraad van de samenwerking om de doelen te bereiken die gesteld zijn. Dit kunnen omzetdoelen zijn, doelen om meer leads te vergaren of om meer volgers te krijgen binnen een bepaalde periode.

Content wordt volledig voor je verzorgd. 

Elk bericht moet worden opgemaakt. In tekst én in beeld. Hiervoor gaan je maandelijks samen zitten met jouw persoonlijke manager om zoveel mogelijk ideeën te bedenken die passen bij jouw business en de doelgroep die hierbij hoort. Wij gaan hier dan mee aan het werk, om de beste content neer te zetten.

Blijf continu top-of-mind.

Alle kennis en ervaring die Zakerij heeft opgedaan over de afgelopen jaren gaan jouw organisatie heel erg helpen bij het bereiken van duizenden potentiële klanten. Een goede social media strategie zorgt ervoor dat jouw organisatie continue top-of-mind is bij de doelgroep. Elke paar dagen, elke week of welke maand ziet jouw doelgroep wel iets van jou. Dit maakt het een stuk makkelijker om deze uiteindelijk om te zetten naar betalen klanten.

Maandelijkse analyses.

Zakerij verzorgt maandelijkse analyses waarin jij exacte inzichten krijgt in de verschillende KPI’s (key performance indicators). Hierdoor kan jij precies zien waar het beter loopt, wat nog verbetering nodig heeft of wat wellicht helemaal niet goed is om op te richten. Wij hebben als doelstelling om jouw social media beter in te richten om jouw doelgroep te bereiken. 

Start vandaag nog én besteed jouw Social Media volledig uit